Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MATORGASM

Jag har svettats son en gris idag på proffsklasserna. Har tagit både baletten och moderna. Grymt roligt…

En svettig Warg efter dagens träning…

Nu ska jag verkligen njuta av min lunch. Något av det godaste jag vet är stenugnsbakade valnötsbröd på rågsurdeg med cream cheese och kalkon. Det har jag ju fått hålla mig från nu under min LCHF period men nu är stunden kommen… Matorgasm…

Förutom mitt goda bröd så ska jag även äta en omelett på 2 ägg och en vita men skivad skinka och tomat i. Det var dagens mattisp det 🙂

Har ni någon mat ni verkligen älskar och har svårt att hålla er från?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Ååh, vad gott det låter! Du råkar inte ha något recept på ett gott och nyttigt bröd att baka hemma? Är nämligen i USA och här är det svårt att hitta bra och nyttiga bröd 😉 Och tänkte bara säga att du är en så himla stor inspirationskälla och förebild!!

  Pia 2011-08-30 01:45:48
  Svara
 • Mmmm låter supergott! 😀 Godnatt! 😉

  Anna 2011-08-29 23:40:08
  Svara
 • ÅÅhh dans är sååå grym träning! Nu har terminen för mig precis dragit igång och jag har för ett tag sen kommit hem från en commercial-klass i 1 1/2 h (för Daniel Scarillo), svettades 5 liter tror jag, men det var så sjukt kul så det tänkte jag inte på! 😀 Mitt ”beroende” i matväg är nog keso, det kan jag verkligen leva på! Går att äta till gröt, all typer av mat och för att inte nämna favoriten: keso, smälta bär, lite kanel och banan! mmmm! Dessutom är det proteinrikt och nyttigt som fasen (i lagom mängd) 😉 Kram på dig Ida!

  Anna 2011-08-29 23:22:32
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Ja dans är bästa träningen 🙂 kul det låter! Ja keso är grymt! Har precis häv i mig en burk tillsammans med kanel och äpple 🙂

   Ida Warg 2011-08-29 23:28:37
   Svara
 • jag mailade dig på din rätta mail 🙂 check it

  Amanda Rieem 2011-08-29 22:13:15 http://werun.nyheter24.se/rieem
  Svara
  • Svar på Amanda Rieems kommentar.

   Yes nu har jag fått den 🙂 tyvärr så jobbar jag ute i Täby till 21.30 på torsdag. Synd! Får komma nästa gång, för du har hand om massa events va? Kram Ida

   Ida Warg 2011-08-29 23:27:27
   Svara
 • Å jävlar vilken mage! Nice!!! Jag vill också ha!

  Emma 2011-08-29 21:18:16
  Svara
 • å jävlar din mage ser fantastisk ut! haha. & din blogg är toppen förresten. Men jag är beroeende av nyponsoppa (utan socker från ekströms), dricker det nästan varje dag. Tillsammans med muslien Hallon & periska från frebaco & lite mjölk är det helt fantastiskt, skulle kunna leva på det om det hade gått 😉

  Lizette 2011-08-29 18:26:48
  Svara
 • ÅH vad gott!! 😀 jag älskar ägg i alla former, kan inte vara utan det & inte keso heller! finns alltid med i min frukost! sen älskar jag turkisk yoghurt, bär, nötter & kokosflingor och grovt bröd – mitt favoritbröd är östras ”GI hälsa”, mmm! älskar även cream cheese & skinka som pålägg, precis som du 😉 när det gäller ”mat-mat” klarar jag mig inte utan tonfisk, bulgur & wokgrönsaker.. bland annat 😀

  PS. fan va synd att jag itne hann träffa dig nu när du var hemma, jag var upptagen i fredags & i lördags hade du ju dop, sen på söndagen när jag tänkte höra om du var kvar (farmor sa att du kaanske skulle stanna till måndag) så hade du ju åkt.. men hoppas du hade mysigt när du var hemma 😀 saknar dig kusinen, men hoppas på att kunna åka till sthlm någon helg framöver! PUSS <3

  vicky kusin 2011-08-29 17:11:12 http://victoriaswellness.shapemeup.se
  Svara
  • Svar på vicky kusins kommentar.

   Ja ägg är sjukt gott! Har fått i mig runt 6 st idag. haha omelett är lätt och går snabbt 😀 du måste visa mig det där brödet nästa gång jag kommer hem! Jaaa det var jätte synd att vi inte hann ses! Jg såg på din blogg att du var upptagen på fredagen och på lördagen var det fullt ös med dop och grejer och sedan åkte ja ju 🙁 jaaa du är så välkommen till Sthlm och hälsa på! Har du mycket med skolan framöver? Saknar dig med kusinen <3

   Ida Warg 2011-08-29 23:34:35
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind