Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MORGONSTUND HAR…

Jag ställde klockan på 8.00 idag fast jag egentligen inte behöver gå upp för ens 11.00. Jag älskar att komma upp i tid och äta frukost i lugn och ro och ha egen tid.Känns extra skönt att kunna ställa klockan lördag och söndag när man vet att det finns så många andra som kanske inte mår prima ballerina just nu 😀 Njuter av att det inte är jag som var uppe sent och var ute på dummheter igår . Lite kärringvarning är det på detta 😀 haha men jag vet att jag mår så mycket bättre av att komma i säng innan 01.00 eller helst innan 00.00 och sedan gå upp i tid. Morgonstund har verkligen guld i mun!

Dagens frukost: Havregrynsgröt med äpple från mamma och pappas trädgård, kanel och keso + ägg.

Vad mår ni bästa av? Är ni morgonmänniskor eller nattugglor? Är ni ofta ute och festar?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag är definitivt en morgonmänniska! Jag går alltid upp minst två timmar innan skola/jobb oavsett hur tidigt jag börjar, och jag blir sjukt stressad om jag någon helg råkar sova till 10-11 på morgonen, haha. Dessutom är jag inte en sån person som festar varje helg, snarare är jag en sån som festar på midsommar & nyårsafton typ… Och jag dricker i stort sett aldrig alkohol. Men precis som Josefin skriver så är jag nöjd med mitt val och det är det enda som är viktigt! 🙂

  Mia Elisa 2011-08-29 08:19:52 http://miaelisa.blogspot.com
  Svara
 • Jag är en morgondyrkare in i själen. Med det sagt är jag inte direkt alltid morgonpigg, men jag värdesätter morgonstund – frukoststund otroligt mycket. Ställer alltid klockan i god tid oavsett om jag börjar jobba vid sex eller tio. En lugn stund med en god välkomponerad frukost är värd otroligt mycket för en bra dag!

  Ute och festar ska jag inte säga att jag gör särskilt ofta. Dricker väldigt sällan, närapå aldrig, alkohol och trivs otroligt bra med min livsstil. Givetvis får man många kommentarer och undringar om varför man inte dricker vilket börjar bli tröttsamt, men jag är nöjd med mitt val och det är det viktiga!

  Josefin 2011-08-28 10:18:40 http://aliceaugusta.shapemeup.se
  Svara
 • Morgonmänniska! jag älskar att komma upp i tid!

  Rebecca 2011-08-28 10:16:02 http://RebeccaCecilia.blogg.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind