Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LYXMAT PÅ TÅGET

Sitter på tåget på väg hem mot Stockholm. Eftersom jag inte är något stort fan av tågmaten eller pressbyråns mat så gjorde jag iordning en trevlig sallad hemma som jag nu sitter och äter. Så mycket godare och nyttigare!

DAGENS LUNCH: quinoasallad med grillad fläskfilé och fetaost.

20110828-123356.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag ör en tjej som tänker på hälsan när jag festar med mina vänner. Dvs jag dricker inte. Dom festar varje helg och jag kanske är med Maxmaxmax 1gång varannan månad, hur mycket förstör det min träning/hälsa att dricka när jag festar med dom om det ändå är så sällan som
  1 gång Varannan månad?

  En som undrar 2011-08-28 22:01:31
  Svara
 • Hej ida 🙂 jag är en tjej som tävlar i disco och undrar ifall du kan skriva om hur man ska äta och träna för att bli en bra disco dansare och komma upp till superstar (är bara i silver just nu) KRAM

  Isabelle 2011-08-28 21:13:54
  Svara
 • Ooh va gott! 😀

  Gumman har du kollat din mail? du har en inbjudan där! 🙂

  Amanda Rieem 2011-08-28 20:55:32 http://werun.nyheter24.se/rieem
  Svara
 • Hej, vad har du på dig för skor och kläder när du dansar; balett, jazz, modernt, street m.m? Nåt särskilt man ska tänka på?

  Moa 2011-08-28 14:34:09
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt