Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ÄPPLE FRÅN TRÄDGÅRDEN

Dagens frukost blev Fiberhavregrynsgröt med nyplockat skivat äpple från trädgården, kanel och keso + 1 ägg och 1 äggvita. Proteinrikt och med bra kolhydrater.

20110827-123146.jpg

20110827-123107.jpg

Nu ska jag på dop för min lilla kusin…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej Ida!

  Jag har en fråga. Jag vill gärna börja träna av den anledningen att slimma till kroppen. Jag är smal men vill känna att jag har muskler också. Jag har dansat i hela mitt liv på en medelnivå och gillar det. Så på tisdagar fram över i höst ska jag ta jazzklass. På lördagmorgnar ska jag gå på pilates. Sedan vill jag börja simma också för vi får simma gratis på ett badhus för min skola. Då undrar jag:
  Vilket upplägg på dagar skulle ge mest effekt? För mig skulle det passa med onsdagar och torsdagar. Är det då bättre att simma på onsdagar när träningen från tisdagen kanske ger extra effekt eller är det bättre att dela upp med mellanrum?
  Sedan undrar jag också hur jag ska lägga upp simningen för att den ska ge effekt. Jag kan tänka mig bröst och ryggsim i 45/60 minuter för det har jag gjort förut. Är det något jag bör ändra på? Längre tid? Snabbare simtag? Du kanske vet!

  Tack för en fantastisk blogg! Jag rådiggar dig. Stor kram 🙂

  Sara 2011-08-27 14:17:57
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind