Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SOVMORGON

God Morgon!

Ställde inte klockan igår när jag gick och la mig eftersom jag brukar vakna automatiskt vid ca. 8.00 sedan tänkte jag att jag kommer vakna till när min pojkvän går upp vid 7.00. Mycket riktigt jag vaknade till när han gick upp men sedan somnade jag om och vaknade 10.39!!!! Herregud min kropp måste ha varit helt utmattad! Jag brukar aldrig sova längre än till 9.00. Fick en smärre chock när jag kollade på klockan. I vilket fall så verkade jag behöva denna sömn, så varsågod kroppen!

Hade tänkt ta vilodag idag men känner att jag behöver en liten omgång i gymmet och köra överkropp. Benen och höftböjarna är grymt slitna efter all dansträning denna veckan så ingen mer träning på dem tack.

Nu ska jag se till att få i mig dagens frukost, gröt med äpple, kanel keso + 2 ägg med örtsalt.

Nu ska jag få

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind