Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SVAR PÅ KOMMENTARER

Då har jag en annan fråga, om man tycker att det är skönare att ta en promenad innan frukost, är det dåligt eller spelar det ingen roll i vilken ordning man gör det? Jag tycker nämligen det är så skönt att kliva upp, klä på mig träningskläderna i halvsovande tillstånd och sen vakna till på min powerwalk, är det dåligt ?

SVAR: hej tjejen! Nej om du tycker det är skönt och har energi och ork innan frukost så kör 🙂 Det är inte dåligt!

Hej Ida! Stretcha ryggen.. har du någon bra övning att dela med dig av för at stretcha ryggen? Speciellt ländryggen tycker jag är skitsvår att komma åt men vet att den behövs stretcha, speciellt när man har svank som jag. Tack för alla dina tips!

SVAR: Min favorit stretch för ländryggen är den här…

Sedan finns det också tex. den här…

Jag har en fråga.. hur mycket hade du tränat innan du sökte till balettakademin? Hur var din form då? Hur länge hade du dansat? Vilka stilar och var det svårt att komma in – för dom går väl inte bara på betyg utan på ens dans med?

SVAR: Jag har tränat disco och showdans sedan jag var 7 år men ingen teknik för ens jag var 20 då jag började på halvtidsutbildningen Daglinjen på Lasse Kuhlers. Jag gick den i 1 år och hade bestämt mig för att komma in på Balettakademien så jag tog all träning på största allvar och utvecklades jätte mycket. Det är svårt att komma in på Balettakademien. Man bör ha en teknisk grund och en bra gymnasie eller halvtidsutbildning i ryggen. Men det är absolut inte omöjligt! Vill man så kan man! Betyg går de inte på alls. Det enda är att man måste ha gått ur gymnasiet så de går bara på hur man dansar. Är du intresserad av att söka så kör! Se till att träna så mycket teknik, helst balett, så mycket du kan! 🙂 Lycka till!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind