Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

KÖTTA PÅ

Ni skulle se mig nu. Håret står rakt upp och överallt, kläderna har svettfläckar, det rinner svett i pannan och jag har mat runt hela munnen 😀 haha så får man  se ut efter 3 timmars dansträning i ett stressat läge 😀 Köttade på med 2 dansklasser på raken idag också. Har än så länge tränat 9 timmar denna veckan och sedan undervisat (efter ikväll) 9 timmar. 18 timmars dans på 3 dagar är inte dåligt det, men  jag kan lova att det känns att man lever. Imorgon får bi en vilodag då jag förhoppningsvis far hem mot Åmål en sväng.

Måste säga att det känns bra med kolhydrater i kosten igen. När jag bara gymmar, pluggar, jobbar eller har semester så blir min mage kaos av för mycket kolhydrater men i samband med mycket träning går det fin fint 🙂 Än så länge i alla fall 😀 Haha. Dags att få i sig lunch i form av kycklingsallad och bulgur innan det är dags att åka och undervisa…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Du kan ju alltid lägga upp foton liksom! 🙂

  SV: Kaviar är ingen favvo, haha! Det är jag väldigt på det klara med! Jag äter inga djur alls, det går så bra ändå!

  Lägg dig och vila nu!

  Hans 2011-08-24 17:27:40 http://hans.shapemeup.se
  Svara
 • Hej, jag undrar om du skulle kunna svara på en fråga jag har. Jag skadade min vad under en dansuppvisning för tre år sedan, och jag kan fortfarande känna av det när jag på något sätt anstränger den. Jag undrar om det skulle vara bra för mig i det här fallet att använda benvärmare under dansträningar osv?

  a 2011-08-24 14:29:59
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind