Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FRUKOST TIMES

God Morgon!

Har idag ändrat min frukost lite då jag gått tillbaka till den hederliga gamla havregrynsgröten med äpple och kanel och keso + 2 ägg. Ska även försöka trycka i mig ett mellanmål till innan första dansklassen börjar kl 10.30.

Kommer bli sjukt mycket dans idag! Först 1,5 timme balett följt av 1,5 timme modernt. Sedan ska jag skynda mig hem för att byta om och få i mig något innan jag åker ut till Täby och undervisar i 5 timmar i sträck. Både vanliga lektioner och privatlektioner. 8 timmars dans idag då 🙂 Wihoo.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind