Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BÖRJAR JAG BLI SJUK?

Fullspäckad dag som vanligt! Har precis kommit hem från ett möte. Känner mig lite hängig faktisk! Håller väl inte på att bli sjuk hoppas jag? Skulle egentligen inte vara så konstigt då jag träffat på över 200 elever de senaste 4 dagarna och jobbat pluggat och tränat i massor och sovit alldeles för lite. Dålig kombo det där!

Någon av er som är eller börjar bli sjuk?

Nu ska jag hugga in på min goda sallad med kräftstjärtar, feta, avokado och keso och sedan lägga mig i sängen och plugga.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Jag börjar också bli sjuk, det suuuuger. Har jätteont i halsen 🙁

  Paula 2011-08-24 07:45:07 http://livehealthier.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag har en fråga till dig! Vad brukar du äta som kvällsmål? Det är så att jag tränar ganska sent på kvällarna och hinner därför äta middag innan och måste det för att orka med! Men vill ändå äta något efter träningen, men på senare tid har det bara blivit kvarg och bär/frukt i brist på fantasi, men vad brukar du äta? Vore kul med lite tips 😉
  Tack för en helt underbar och inspirerande blogg! Kikar in på den varje dag för att hitta motivation och inspiration till träning och hälsa! TACK BRUDEN!
  KRAM

  Anna 2011-08-23 22:56:28
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind