Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNA INNAN FRUKOST?

Svar på kommentar…

hej ida, min fråga är: om du ska ut på en powerwalk det första du gör på morgonen, äter du innan det och vad isåfall? :)

SVAR: Jag är en riktig hungrig tjej så jag skulle nog aldrig klara av att gå en långpromenad innan frukost. Ibland äter jag frukost innan och ibland tar jag bara en proteinshake innan och äter efter. Lärde mig igår på skolan att träning innan frukost inte ger högre förbränning. Eller jo runt klockan 5 på morgonen är det en knappt märkbar skillnad men då kan man lika gärna gå 50 m extra efter frukost sa våran lärare. Så nu vet ni det!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Japps så är det… så det finns ingen anledning att ge sig ut i ottan och traska för att det ”bränner mer” eller så.. Sov ut och gör samma promenad utan ”måstet” så kommer man antagligen gå fler promenader i länga loppet och vips så har det lönat sig! 🙂

  SV: Jag gick också prepkursen, och det ångrar jag INTE! Hade ni Niclas på den eller vem kör den nu?

  Hans 2011-08-22 15:07:24 http://hans.shapemeup.se
  Svara
 • Då har jag en annan fråga, om man tycker att det är skönare att ta en promenad innan frukost, är det dåligt eller spelar det ingen roll i vilken ordning man gör det? Jag tycker nämligen det är så skönt att kliva upp, klä på mig träningskläderna i halvsovande tillstånd och sen vakna till på min powerwalk, är det dåligt ?

  Cazandra 2011-08-22 11:54:29 http://www.ytaaa.blogg.se
  Svara
 • åh, intressant att veta! jag brukar också alltid ta en proteinshake innan om jag inte är riktigt hungrig, som idag, då var jag tvungen att käka frukost först men nu ska jag snart ut på en liten promenad 🙂

  SV: tack, kusinen!! det kändes bra, eftersom jag aldrig sprungit så långt förut.. men tror kanske inte riktigt att det blev 8 km i ett streck (för jag sprang med jonis & vi joggade/sprang oss varma till ishallen först, där vi gymmade ca 30 min & sen sprang vi bort till karlberg & tillbaka hem) men vet inte hur lång tid det tog för vi glömde ta tid/kolla klockan :O men men, vi sprang nog rätt så fort i alla fall, fast det tyckte inte jonis.. haha! hur går det för dig med löpningen? 🙂
  va bra, tack för info, då vet jag vilken skola jag ska gå om jag ska bli PT!
  åh, ja då får vi verkligen ses!! 😀 PUSSS kusinvitamin

  vickypicky 2011-08-22 10:55:21 http://victoriaswellness.shapemeup.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt