Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FÖRSTA DAGEN SOM PROFFS

Idag mina vänner har jag köpt mitt första ”proffskort” på Balettakademien och även tagit min allra första proffsklass. Alla 1:or, 2:or och 3:or började skolan idag och sprang omkring där,  för min del kändes det helt underbart att inte tillhöra dem! Jag är fri att träna när jag vill och hur mycket/lite jag vill och lägga upp min träning helt själv! Känns fantastikst skönt!

Haha, har min bild från mitt leg på proffskortet eftersom jag inte hade något annat foto med mig. Det är verkligen en bild jag skäms för men jag bjuder på den ändå. Varsågod… 🙂

Men nu till dagens dansklass. Har inte alls känt för att dansa det sistonde men tvingade mig till klassen idag och det är jag glad för. Det var min favorit Charlotta som hade klass och den var helt underbar! Jag tycker om stor fysisk modern dans, punk slut! Haha dyngsvett, anfådd och lycklig gick jag hem från klassen!

Nu blir det mat och sedan jobb resten av dagen. Ska hålla i uppstartningsklasserna ute på Flex dansskola. Snart är det VM för mina tjejer och formen måste slipas 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag har en fråga.. hur mycket hade du tränat innan du sökte till balettakademin? Hur var din form då? Hur länge hade du dansat? Vilka stilar och var det svårt att komma in – för dom går väl inte bara på betyg utan på ens dans med?

    Rebecca 2011-08-22 19:53:29 http://RebeccaCecilia.blogg.se
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind