Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FÖRSTA DELEN AVKLARAD

Har haft en fantastisk rolig och intensiv helg på PT-School. Har nu tagit mig igenom det första steget och har drygt 1,5 veckas eget plugg framför mig innan allvaret börjar på riktigt den 3:e september. Denna helgen har vi gått igenom grunderna i Anatomin (leder, rörelser, skelettet mm), fysiologi och näringslära. Svåra grejer men läraren har verkligen gjort ett bra jobb, så jag tror jag har förstått allt. Nu är det bara att komma ihåg som gäller 🙂

Just nu känner jag att jag suttit still alldeles för länge för att heta Ida Warg så jag ska ta mig en liten promenad för att sedan stretcha igenom kroppen. Can´t wait…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • hej ida!
  jag är disco dansare och har dansat och tävlar i många år! jag är ganska vig och så men jag är super stel i ryggen ??? hur ska jag göra för att bli vig i ryggen ? för jag kan lixom sitta i splitt och spagat men jag vill kunna ta bak menet och hålla i den bakifrån ifall du fattar vad jag menar. men är för ovig i ryggen ! kram victoria <3 🙂

  victoria 2011-08-22 11:36:46
  Svara
 • wie, vad kul! blev så sjukt sugen på att också plugga till PT nu när jag läst dina inlägg från helgen 😀 iiih, hoppas plugget går bra nu men det VET jag att det kommer göra för du kan redan så mycket & bara man har intresset så går det lätt som en dans 😉 PUSSS kusinvitamiiin, saknar dig <3

  vicky kusin 2011-08-21 22:26:25 http://victoriaswellness.shapemeup.se
  Svara
  • Svar på vicky kusins kommentar.

   Tack kusinen 🙂 Det är verkligen hur kul som helst även om hjärnan just nu är fullproppad med latinska namn på skelettdelar och massa andra konstiga namn. Jätte bra lärare och mycket bra utbildning. Ska du sedan bli PT så rekommenderar jag verkligen denna utbildningen. (den har bäst rykte överallt också så det kommer inte vara några problem att få jobb :)) När börjar du skolan igen? Saknar dig med! Kommer hem en sväng denna veckan till dopet så då får vi ses 🙂 PUSSS på dig kusinen

   Ida Warg 2011-08-22 09:15:17
   Svara
 • Ah-ha!
  Nu förstår jag…. Prepandkursen?

  Hans 2011-08-21 20:56:05 http://hans.shapemeup.se
  Svara
  • Svar på Hanss kommentar.

   Yes box 🙂 Kände att det var bäst att gå prep.kursen för att få med sig all anatomi ordentligt. Den 3:e börjar jag steg 1 för att sedan börja jobba lite smått och sedan kommer jag gå steg 2 till våren 🙂 Ser verkligen fram mot utbildningen!

   Ida Warg 2011-08-22 09:31:58
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind