Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TAGGAD

Har köpt nya pennor och anteckningsblock inför skolstarten och har nu satt på mig min nya sporttopp och ska dra till World Class och träna en sväng innan jag ska vara med och filma in en sak till en webbserie 🙂 kommer berätt mer om det nä det kommer ut!

Är alla fall taggad… 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Ja jag ska fortsätta dansa i höst såklart men jag vet inte riktigt hur jag ska lägga upp det. Vilket det är lite bråttom med då terminerna börjar väldigt snart. Jag tänker gå kvar till viss del på Dansforum i Göteborg där jag dansade denna våren, sedan tänkte jag kolla om BA har bra teknikkurser vilket är det jag behöver träna mest och mycket på! Jag ska prata med min jazzlärare å DF, Anna G Jansson om du vet vem det är? Kort liten mörk tjej med krulligt hår 🙂 Jag känner att jag behöver en coach som hjälper mig på vägen.

    julia 2011-08-18 21:40:05 http://www.juliadance.blogg.se
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind