Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

JAG ÄR EN NÖRD

God Morgon!

Har varit uppe i över 1 timme och ätit en ordentlig frukost och läst om träningsupplägg. Haha jag är verkligen en riktigt nörd! Pretto Wargen som inte äter något onyttigt, tränar dygnet runt och tränar hon inte så ligger hon och stretchar, bloggar om träning, läser anatomi, fysiologi eller nutrition. Haha, ja så ser mitt liv ut just nu och jag älskar det!

Detta kan man säga är min sista ”lediga” dag innan allt jobb drar igång. Imorgon far jag till Gävle och undervisar, på lördag börjar jag plugga på Personal Training School och på måndag drar undervisningen igång med kickstart plus att min egen dansträning (proffsklasserna) drar igång. Wihhoo, fullt ös medvetslös! 🙂

Nu ska jag bädda ner mig i min säng med fysiologiboken och i alla fall försöka förstå hur nybildning av celler och muskeluppbyggnad går till 🙂

Hörs snart…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Åhåå, fysiologi.. vilka minnen 😉 tycker inte du är pretto, om det är till nån tröst, vet hur jäkla roligt det är! Man kan bli lite freaked out när man inser hur mkt som händer i kroppen bara man böjer en arm.. sjukt fantastiskt är det! Heja på vännen <3

  Emma 2011-08-19 11:37:46
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Ja Emma det är sjukt mycket som händer i kroppen alltså. Tänk bara vad mycket som sker av en lite kontraktion i muskeln bara. Coolt! Hur hade du det i Sthlm? Kommer du igen snart? Vill prata och dricka kaffe med dig min vän?

   Ida Warg 2011-08-20 23:08:45
   Svara
 • Hej Ida
  Jag är en tjej som inte är så jätte gammal och går fortfarande på högstadiet. Och jag har ett problem. Jag vill gå ner i vikt lite och kunna stanna där, jag tycker själv att jag är tjock och vill verkligen bli av med fettet runt magen och låren(höfterna).Och jag undrar hur jag ska tränna för att förbränna detta på de snabbaste sättet. Och hur jag ska äta rätt mat i skolan och hemma. Jag läser din blogg och försöker verkligen att dra ner på kolhdraterna men det går inte så bra när någon annan( tlii ex. mamma) lagar maten för jag har alltid ätit de hon lagar så nu behöver jag din hjälp med vad jag ska äta och vad jag ska försöka sluta äta.
  Kan du snälla hjälpa mig?

  Anonym 2011-08-18 14:49:25
  Svara
 • Är det någon dansskola du ska undervisa på i Gävle eller en privatlektion? :O

  Angelica 2011-08-18 10:40:43
  Svara
 • hej ida, min fråga är: om du ska ut på en powerwalk det första du gör på morgonen, äter du innan det och vad isåfall? 🙂

  angelica 2011-08-18 10:37:44
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind