Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SPECIALDESIGNAT KOST- OCH TRÄNINGSPROGRAM?

Svar på kommentar…

Hej skulle du kunna skriva ett ”program” på din blogg för såna som inte vill gå ner i vikt utan bara träna för att hålla kroppen igång och så att man mår bra. För att bygga upp kroppen och vara hälsosam och nyttig. så att kroppen mår bra.
Liksom hur en vecka skulle se ut vad man ska träna och vad man ska äta. som du ska göra för dina vänner. För vill också ha dina tips. Så skulle du vilja göra upp ett program för dem som vill vara vältränade, hälsosamma och aktiva.
Varje måltid man ska äta och vad det ska innehålla och vad man ska träna för sorts pass dans och övningar. vill mest träna magen rumpan låren armarna ryggen och bröstkorgen och sidorna. ja det verkar ju som allt. Skulle vara jätte kul faktiskt :D

SVAR: Hej tjejen! Härligt att höra att du är så träningsvillig. Jag kan absolut ge ut tips och svara på specifika frågor i bloggen men vill man ha ett specialdesignat träningsprogram eller kostschema efter sina mål så får man boka privatlektion eller PT-timma med mig. Det gör man genom att maila mig på idawarg@gmail.com.

(Vill man ha hjälp med dans, stretch eller privatcoach i disco kan man boka det genom mailen också)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Å jag vill boka dig men bor inte i Sthlm. Kan man beställa kost och tränungsschema över nätet med dig och ha dig som någon slags coach? Jag vill så gärna komma i form och jag skulle vilja ha dig som coach! Tränar endel själv på gym så jag har erfarenhet av styrketräning själv. Kram wilma

    Wilma 2011-08-18 11:27:59
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt