Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNING MED ROSANNA OCH JACKIE?

Efter mycket tjat har jag fått med Rosanna på ett träningspass och jag har även fått med mig Jackie Ferm på köpet så nu ska här tränas! 🙂 Deras mål är att tappa några kilo så vi kommer köra cardio i form av lågintensivträning på bandet och sedan kommer vi kolla över deras kost och lägga upp ett kostschema. Kommer berätta mer om det senare om de inte lyckas banga ur i sista sekund vill säga 😀 haha…

Vad tror ni… Kommer de dyka upp på dagens träning?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej skulle du kunna skriva ett ”program” på din blogg för såna som inte vill gå ner i vikt utan bara träna för att hålla kroppen igång och så att man mår bra. För att bygga upp kroppen och vara hälsosam och nyttig. så att kroppen mår bra.
    Liksom hur en vecka skulle se ut vad man ska träna och vad man ska äta. som du ska göra för dina vänner. För vill också ha dina tips. Så skulle du vilja göra upp ett program för dem som vill vara vältränade, hälsosamma och aktiva.
    Varje måltid man ska äta och vad det ska innehålla och vad man ska träna för sorts pass dans och övningar. vill mest träna magen rumpan låren armarna ryggen och bröstkorgen och sidorna. ja det verkar ju som allt. Skulle vara jätte kul faktiskt 😀

    alicia 2011-08-15 15:57:00
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind