Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PUTANDE MAGE?

Svar på kommentar…

Jag skulle väldigt gärna vilja veta;

Hur går plankan till egentligen, alltså den riktiga plankan? Hur ska man stå? Vad ska man göra med magen, hur ska man stå? Och sen är det intressant att veta;

Det här med putmage, alltså det där lilla putet som ofta finns där. Får man bort det med plankan? T.ex. har du putmage alls? Om du har nånting supertight på dig och låter magen slappna av, får du nåt put då i profil? Du kanske tycker frågan är konstig men jag vill gärna veta.

SVAR: Hej Tjejen! När man gör plankan ska man stå men tårna och armbågarna i golvet och ha så rak position i kroppen som möjligt (så lik en planka som möjligt). När man blir trött är det väldigt vanligt att man tappar magen och hänger i ryggen (svankar) och även hänger i axlarna. Så försök att spänna upp kroppen och hålla magen så stark som möjligt under hela övningen.

Haha inga frågor är dumma frågor. Jag tror inte det finns någon människa som är helt platt från sidan. Absolut kan plankan hjälpa till att stärka upp bålen så man får bättre hållning och inte står och svankar och putar. Att spänna magen när man står och går är något man kan tänka på för att förhindra belastning på ländryggen och förhindra svankandet och putandet med magen. 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • HEJ! 🙂 jag undrar lite om discodans! jag är då 17 år och har inte dansat innan men känner att det skulle va kul och börja, kanske är för sent att börja nu men vet du om det finns något bra ställe i göteborg där dom lär ut discodans (för nybörjare)?? 😛

    sofia 2011-08-15 13:10:05
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind