Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FUNCTIONAL MOVES

Wow vad härligt det var att träna idag. Var så himla trött när jag gick till gymmet och när jag började träna, men sedan fick jag någon magisk kraft från ovan och körde på stenhårt!

Först blev det jogging på bandet i 7 minuter innan jag började köra igång med 20 minuters intervaller. Körde 1 minut och kutade allt vad jag hade på speed 15 och gick sedan sedan snabbt 1 minut på speed 6,5 och växlade så 10 gånger så under 20 minuter. De två sista intervallerna körded jag faktiskt till och med på speed 17. Ah riktigt snabbt!

När jag var klar med det gick jag raka vägen in på ett gruppträningspass som heter Functional Moves. Hade hört mycket gott om detta pass innan så mina förväntningar var höga. Måste säga att passet var riktigt bra och den slags träningen passar mig perfekt då det var mycket ben, rumpa, vridningar, djupa plieer och balansövningar. Perfekt för att stärka upp min svaga och skadade hamstring och svaga knä- och fotleder. Jag skulle verkligen rekommendera denna träningsform för alla dansare där ute. Precis de muskelgrupper som behövs stärkas upp för att bli en grym dansare!

Jag är nöjd, glad och sjukt svettig 😀

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Det intervall passet måste jag testa!

    louise 2011-08-11 22:51:04
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt