Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DAGENS LUNCH

DAGENS LUNCH FRÅN LIDEL.
1paket (100g) parmaskinka och en halv mozarella ost. Vilken delikatess. 🙂

20110811-153210.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Ida!
    Eftersom du börjat med LCHF och verkar ha bra koll på detta (och det mesta om kost osv) så tänkte jag att du kanske kunde hjälpa mig med detta, det är nämligen så att jag själv började med LCHF för en vecka sedan, har mått mycket bättre sedan dess, innan hade jag magknip varje kväll nästan men nu har jag inte känt något alls vilket är skönt. Har varit jättepigg och mått jättebra och har redan börjat gå ned lite i vikt, MEN jag skulle haft min mens samma dag som jag började med LCHF ungefär, men den har fortfarande inte kommit, vet du om det kan ha något samband? Jag äter p-piller så chansen att jag skulle vara gravid är inte speciellt stor. Min fråga är alltså om du vet ifall LCHF påverkar kroppen så mycket att mensen kan utebli? Är det något jag borde kolla upp? Vill så gärna fortsätta med denna kosten men vill inte att det ska krångla för mkt hormonellt…

    tack för en jättegrym blogg! kram!

    Anonym 2011-08-12 13:54:26
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind