Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MODERNT IN MY <3

Ja ni mina vänner det blir aldrig som man tänkt sig. Det blev inte bara en balettklass idag utan det blev även 90 min modernt. Helt underbart. Jag älskar modernt! Har inte dansat det sedan jag slutade skolan och det var så himla roligt att äntligen få dansa köttigt, stort och sprida ut mina långa armar och ben över hela danssalen 😀 haha!

Varken jag eller någon annan trodde väl att det skulle bli någon moderndansare av mig men jag måste faktiskt erkänna att jag tycker modernt (om det är stort och fysiskt) är roligare än jazz. Långa höga ben, flytande rörelser, djupa plieer, köttiga tunga ben. I love it! Lee, Eytan, Isaac och Johanna kom tillbaka, bästa lärarna!

I alla fall så blev det en mycket aktiv dag idag med undervisning, powerwalk, stretch, balett och modernt. Gött mos!

Dags för en liten groda innan läggdags… 😀

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind