Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

INGET ÄR OMÖJLIGT

Svar på kommentar…

Hej!
Förra året började jag discodans dvs när jag var 14 år och har nu gått 2 terminer och ska börja min tredje till hösten. Mitt mål är att bli en utav sveriges bästa discodansare, men tror du att jag har någon chans att lyckas eftersom jag inte har hållt på så länge? Jag tränar en gång i veckan, men finns det något annat jag kan göra för att komma i bättre form och kanske uppnå ungefär samma form som andra discodansare i ungefär samma ålder? Jag har bra taktkänsla och har dansat 3 terminer då jag var i ca 10 års åldern, men jag ser jämt duktiga dansare som började riktigt tidigt, vid kanske 6 år, måste man börja tidigt eller kan man komma ikapp om man jobbar extra hårt?
Skulle vara jättetacksam för svar! :)

SVAR: Härligt att höra att du har ett sådant tydligt och högt mål. Har man inte det så når man aldrig till toppen heller. Självklart så kan du lyckas. Vill du och satsar hårt så går allt!

Disco kräver väldigt bra kondition, flexibilitet, styrka och explosivitet blandat med en stor portion utstrålning. Att träna kondition, stretch och styrka hemma eller på gym utöver dansträningarna är ett måste om man vill nå högt!  Att kunna sitt program utan och innan flera veckor innan tävling är också ett hett tips 😉

Självklart kan du komma ikapp. Man kan allt om man bara vill!

Kram Ida

Här kommer en bild på Sofie Ericsson från min gamla dansskola i Åmål som förra året blev Världsmästarinna i Disco. Grymt jobbat!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind