Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CROSSFIT I TRÄDGÅRDEN

Bra träningsdag för att vara semester! Körde en PowerWalk på 40 min imorse och nu på kvällen körde jag ett mycket bra pass med min bror och pojkvän.

Började med att kuta 2 km så snabbt jag kunde. Tog inte exakt tid men tror jag sprang på ca 9 min. Efter den lilla uppvärmningen körde vi ett Crossfitpass i våran trädgård. Det tog hela 12 min och går till så att man kör 2 styrkeövningar då man kör den ena i 20 sek, vilar 10 sek och byter sedan övning och kör den 20 sek, vilar 10 sek och börjar om. Sedan kör man 12 varv på raken. Vi gjorde så här…

20 sek benböj… 10 sek vila…
20 sek armhävningar… 10 sek vila
X
12

Jag är så stolt att jag lyckades köra alla varv med armhävningar från tårna och jag körde minst 13 st varje gång, så jag körde över 156st armhävningar idag 🙂 gött det! Förra gången vi körde detta orkade jag knappt 3 varv innan jag fick byta övning. Skönt att känna att man blir starkare 🙂

En utslagen bror och pojkvän…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Ida tack för en fantastisk inspirerande blogg:) jag har bestämt mig för att jag vill gå ner fem kilo men vet inte riktigt hur jag ska göra undra om du hade några tips?:D

    louise 2011-08-04 20:52:56
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind