Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GIG PÅ PRIDEFESTIVALEN IKVÄLL

Idag ska jag uppträda med två olika artister på den fantastiska Pridefestivalen. Båda uppträdandena kommer vara på stora scenen i Kungsträdgården.

Ca. klockan 20.30 kommer jag dansa med en nystartad popduo som heter SOJO. De har samma låtskrivare och manager som September och deras nya singel blir man på väldigt gott humör av. Riktig partylåt!

Ca. klockan 21.30 kommer jag dansa med fantastiska Glorious Inc. Denna popduo består av Tommy Söderman och Veronica Färestål som är två erfarna artister och sångare. Är sjukt imponerad av dessa två då de inte bara sjunger jätte bra utan dansar samtidigt. Deras nya singel Dance or Die klättrade snabbt upp på Itunes listan för dancemusic och fick höra deras nästkommande singel igår och den är grym! Jag tror verkligen dessa två kommer gå långt!

Så missa inte Glorious Inc idag på stora scenen i Kungsträdgården kl 21.30.

Här vårat senaste och första gig med Glourious Inc i Vitabergsparken för någon vecka sedan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej!
    Förra året började jag discodans dvs när jag var 14 år och har nu gått 2 terminer och ska börja min tredje till hösten. Mitt mål är att bli en utav sveriges bästa discodansare, men tror du att jag har någon chans att lyckas eftersom jag inte har hållt på så länge? Jag tränar en gång i veckan, men finns det något annat jag kan göra för att komma i bättre form och kanske uppnå ungefär samma form som andra discodansare i ungefär samma ålder? Jag har bra taktkänsla och har dansat 3 terminer då jag var i ca 10 års åldern, men jag ser jämt duktiga dansare som började riktigt tidigt, vid kanske 6 år, måste man börja tidigt eller kan man komma ikapp om man jobbar extra hårt?
    Skulle vara jättetacksam för svar! 🙂

    Louise 2011-08-05 19:13:24 http://louvise.blogg.se
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind