Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BACK TO KOLHYDRATER

God Morgon!

Har nu kört snart 3 veckor med LCHF-kosten. Igår körde jag på hårt då det blev ca. 6-7 timmars dansträning sammanlagt. Körde en jazzklass, sedan balett och direkt efter det rep i flerar timmar till 22.00. PUH! Kände mig faktiskt en aning seg och undrar om det kan bero på kosten? Har ju aldrig tränat så hårt på LCHF innan. Har i alla fall bestämt mig för att testa gå tillbaka till min gamla kosthållning bara för denna dag för att se hur jag mår av den?

Sååå… Har precis fått i mig en stor skål havre och råggröt med  1/2 äpple och kanel. Kändes jätte konstigt! Nästan som att sitta och äta en stor skål med socker. Proppmätt blev jag också! Ska bli riktigt intressant att se hur jag kommer må denna dagen med kolhydrater i kosten 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Spännande, jag tror att du blir piggare nu helt klart! Glukos är grejer för kroppen som den inte vill vara utan enligt mig! 😉

    SV: Är det skillnad på intresset för muskelgrupper på de tjej/kille då, eller är det rumpa baksida lår som gäller rakt av? 🙂

    Hans 2011-08-02 13:17:59 http://hans.shapemeup.se
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger