Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ARMHÄVNINGAR

Fick ett ryck igår efter jobbet och körde 20 minuters snabb PowerWalk i uppförsbacke och sedan 20 minuters trampande på crosstrainern = 40 min kondition. Efter det fick jag något konstigt ryck och sa att jag skulle testa göra lite armhävningar, sådär en 10 st. Jag körde på och gjorde hela 40 st på tårna i rad. Efter det körde jag även en till omgång med 25 st. Hahablev lite förvånad över mig själv eftersom jag aldrig gör armhävningar. (Har inte kunnat göra det pga. min inflammeradeaxel). Men axeln är bättre nu och jag ska fortsätta lägga in det i min träning för det är väldigt jobbigt och bra och stärker upp många delar av kroppen.

Brukar ni göra armhävningar? Hur många har ni klarat som mest på rad?


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Har aldrig testat hur många jag orkar på rad faktiskt men jag kör armhävningar en gång i veckan och sist gång fixade jag 27×3. På tå såklart. =)

  Marieh 2011-08-01 23:42:10
  Svara
 • Fan vad grym du är då, kusinen vitaminen 😉 Hihi, jag tror jag klarat 30 på tårna som mest i rad, men tror jag skulle klara några fler på en ”bra dag”, hoppas jag i alla fall 😀 Otroligt bra övning egentligen!

  PS. Kommer du hem nåt till veckan, i så fall vilken dag (om du vet det än)? PUSSS <3

  vicky kusin 2011-08-01 22:33:37 http://victoriaswellness.shapemeup.se
  Svara
 • Jag har klarat 8×3 på knäna, och en enda på tårna men då var jag riktigt stolt! haha 🙂

  Paula 2011-08-01 21:03:32 http://livehealthier.blogg.se
  Svara
 • Oj hjälp 40 st! Jag är glad om jag ens klarar 5 st :S

  Anna 2011-08-01 18:30:54
  Svara
 • 1 hahahaha

  clara 2011-08-01 17:12:30
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind