Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DAGENS SNABBLUNCHTIPS LCHF

Eftersom jag jobbar idag fick jag snabbt slänga ihop en matlåda imorse.

Detta blev det…

…med…

Med lite Balsamico på detta smakade det underbart och det är absolut LCHF-vänligt 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • så gott!
  tänkte passa på att fråga om din styrketräning. jag kör vanliga bicepcurls, dips, armhävningar men det börjar kännas tråkigt så därför undrar jag om du har några tips på övningar som du brukar köra och vilken vikt man ska ha om man tränar med hantlar som tjej? har hört 4 kg, stämmer det? jag vill skaffa lite mer muskler men bara så att armarna ser lite mer tonade ut.

  louise 2011-07-31 23:15:21
  Svara
 • Hej! Älskar din blogg! Det där med LCHF, om du tänkt att gå ner i vikt av det eller? Behöver du ju verkligen inte! Själv önskar jag mig en sådan kropp som du har 🙂 Svara gärna på min kommentar och ta en kik i min blogg om du har lust! 🙂 Kram

  sara 2011-07-31 17:46:47 http://atstorningar.bloggplatsen.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger