Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HUR FÅR MAN FRAM MAGRUTORNA?

Hej vänner!

Denna dagen har även den gått i effektivitetens tecken. Under morgonen/förmiddagen tvättade jag massa kläder och bokförde mitt företag.

Sedan tog jag en powerwalk till gymmet där jag fortsatte powerwalka i uppförsbacke  i drygt 20 min på bandet. Efter det tränade jag ben och rumpa och avslutade med mage. Nu ska absen fram 😀

Vad är ert bästa tips på att få synliga muskler på magen?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Mage, denna ständiga måttstock på att man är tränad! Det kommer du märka, om du inte redan märkt, hur viktig den är för oss för att bevisa att man kan träna ungefär. Snyggt är det i vilket fall även om jag själv har andra muskler som jag tycker är snyggare om de är tränade 😉

  Men genetiken avgör till mångt och mycket om man har rutorna där under någonstans… Utöver det så är det ju att gå ner i fettprocent som gäller. Mindre mat, mer motion eller lite av båda de två ger resultaten ju. Se gärna:
  http://hans.shapemeup.se/2010/12/15/musculus-rectus-abdominis/

  SV: Jag har funderat på att testa LCHF enbart i utbsyfte för mig själv. Men som vegetarian så blir det lite svårt har jag insett. I grunden är jag inte speciellt mycket för det för egen del då jag konditionstränar en del och det känns rätt att tanka mig med kolhydrater som är viktiga vid konditionsträning. Självklart individuellt och jag ligger på ca 55-60 energiprocent kolhydrater.

  Ha en bra dag!

  Hans 2011-07-29 09:43:19 http://hans.shapemeup.se
  Svara
 • Sv: tack för ditt underbara inlägg =)
  Jag menar inte med mitt blogginlägg att jag ständigt går och är avis på folk, hihi utan snarare att det liksom kommer över en ibland. Precis som en dålig dag när man bara känner att allt är skit så kommer avis-dagar.

  Men det är ett superbra tips du kommer med. Ska försöka att ta till det när dessa dagar smyger sig på. Och sen är jag avis på att tex. dom i videon får chansen att göra något jag brinner för men aldrig får chansen att utveckla. Så kan det ju vara ibland…

  förresten, du som är träningsintresserad och har lite koll. Jag har efter en lång tids sjukdom lagt på mig massa extrakilon som vägrar att försvinna och skulle tycka det va roligt o ha någon som puchar och är lite personligtränare. Skulle vara kul att köra en sån grej och kanske göra en blogggrej av det oxå…skulle det vara intressant ?

  Sanna 2011-07-29 00:45:04 http://moonzanna.se
  Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Nej det förstår jag 🙂 varför kan inte du få chansen att bli popartist? Paulina i HD har betalat både låten och musikvideon själv annars hade hon aldrig fått göra det där.

   Aj jobbigt med sjukdom. Jag kan absolut pusha dig men vet inte riktigt om jag kommer hinna agera PT. Vad är det du vill ha hjälp med?

   Ida Warg 2011-07-30 14:18:33
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind