Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MOTIVATIONSTIPS

Här kommer lite ”motivationstips” jag fått av er läsare! TACK ALLA FINA för att ni delar med er! 🙂

Hans
Blogg: http://hans.shapemeup.se/

Mina motivationshöjare är mina tester som jag gör frekvent för att följa min utveckling.
Foto – för att se resultat
Cykeltest – för att mäta min kondition
Styrketest – För att mäta min styrka
Kalipermätning – För att följa min fettprocent
Det är ju bara mina varianter av att mäta av min utveckling. Utvecklingen i sig är det som sen motiverar mig att vilja fortsätta utvecklas. Att VETA (baserat på mätvärden) att jag förbättras genom att vara noga och strikt är det som motiverar mig.

Jessica
Blogg: http://ohsweetmother.spotlife.se/

jag tänker alltid på mättnadskänslan som kommer efter en eller två choklad-/godisbitar. att det ju aldrig är någon bra mättnadskänsla utan att man bara känner sig orkeslös och ohälsosam på tre sekunder. då vill jag inte ha godis längre

Matilda:
Jag har alltid små ”quotes” som jag skriver upp ibland på mobilen, i kylen eller på spegeln. Detta är de två som motiverar mig mest!

”Once on your lips forever on your hips”
”Are you hungry? Or are you just bored..”

Anna:
Jag har ingen blogg men vill tacka för en bra blogg och dela med mig av mitt motivationstips.

Jag sätter alltid upp en bild på en tränad tjej på kylskåpet då jag blir påmind om varje dag och varje gång jag ska ta mig en godbit att det inte alls är bra för att få min drömkropp. Funkar bra för mig och jag blir även peppad att på att träna när jag ser den varje dag

Kram Anna

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt