Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SVÅRT ATT SOVA PÅ LCHF?

Ligger på hotellet och vilar. Har nämligen sovit väldigt dåligt på nätterna sedan jag började med LCHF kosten. Någon annan som har samma problem eller något tips på vad man kan göra?

Har blivit ett j*vla tjat om LCHF i bloggen det senaste, men det är för att jag vill göra allt till 100%! Har blivit ett helombyte av kost och jag handlar typ allt jag undvek innan, majonäs, grädde, ostar, fetaste creme fraichen mm.

Skulle ju egentligen bara testa denna diet i 2 dagar men jag känner att jag måste ge den minst en vecka och sedan göra en utvärdering på vad jag tycker, vad som varit svårt och vad som varit bra.

Har många tankar och känslor som vill ut men jag väntar med det tills denna veckan är över 🙂

TACK för alla tips och kommentarer ni ger…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Ida!
  Sömnproblem kan man få när man ändrar kost helt tvärt, min mamma käkar också LCHF och hon hade problem att sova ifrån början..
  Sen så ville jag påpeka de du sa om att du bara skulle käka de en vecka för att utverdera de – för att du ska märka någon skillnad av hur du mår, hur mycket du väger osv ska du äta kosten minst en månad. För folk som vill gå ner i vikt kan du gå upp i vikt ena veckan , och gå ner i vikt andra veckan innan kommen har vant sig.
  Tänkte bara om du ville ha lite tips så du inte tror att LCHF hjälper och sen dissar hela konseptet.

  Och som jag ser på kommenteraren där de står att kolhydrater behövs för att hjärnan inte ska stänga av sig är lite pö om pö.. för du får i dig rätt mängd kolhydrater och protein som behövs för att allt ska funka med hjälp av , sallad och mejeriprodukter.

  Kram Jennipher

  Jennipher 2011-07-19 22:48:25 http://nattstad.se/poprock
  Svara
  • Svar på Jenniphers kommentar.

   Tack för din kommentar! Ja jag ska försöka köra på denna kosten några veckor till för att komma in i det mer. Har inget mål med själva kosthållningen då jag inte vill gå ner i vikt eller så utan vill bara testa den så jag lär mig hur den funkar. Kommer jobba som PT snart och vill bara lära mig hur allt fungerar eftersom jag antar att några av mina kunder kommer gå på denna diet 🙂 Håller med, min gärna känns piggare än någonsin och jag gillar faktiskt denna kosthållningen 🙂 Kör du också på den? Kram Ida

   Ida Warg 2011-07-22 19:04:23
   Svara
 • Kolla länken lista på biverkningar, personligen har jag provat men får bara diareer och mår inte alls bra, så jag har lagt av med det.

  http://blogg.passagen.se/dahlqvistannika/?anchor=lista_p%C3%A5_rapporterade_biverkningar_av

  Skickar med en länk om vad som händer om du inte äter kolhydrater, forskare har visat att du stänger av hjärnan för att hjärnan behöver kolisarna för att fungera.

  http://www.google.se/search?hl=sv&client=firefox-a&hs=HNr&rls=org.mozilla%3Asv-SE%3Aofficial&channel=s&biw=1024&bih=597&q=brist+p%C3%A5+kolhydrater+kan+leda+till&oq=brist+p%C3%A5+kolh&aq=2&aqi=g2&aql=&gs_sm=c&gs_upl=246925l253073l0l255508l15l15l1l4l4l0l244l1395l4.4.2l10

  Linnea 2011-07-18 18:18:37
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind