Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LCHF PÅ RESANDE FOT

Gick upp kl 5.00 imorse och tog färgande till Gotland. Kör fortfarande stenhårt på min LCHF diet, men det kommer bli tufft här nu dessa dagar då jag inte kan laga maten själv! Imorse tog jag med en burk turkiskyoghurt, bär och min hemmagjorda musli till frukost så än så länge har jag klarat mig 🙂

Någon som har bra tips på vad jag kan äta på restaurang eller något lätt att ta med mig som mellis?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • kebabsallad går ju också bra 😀

  ash 2011-07-18 19:40:52
  Svara
 • Ida, vad gör du (om du nu gör det) när du umgås med dina vänner och till exempel sover borta hos de, eller om ni är ute och reser tillsammans när det gäller frukost? Jag och mina vänner brukar ofta hitta på massa roliga saker, åka på roadtrips, resor och liknande och då blir det ju så att man köper på sig mat. Oftast blir det en påse bröd som alla gillar (typ pågens runda vanliga polarbröd du vet) och lite sötad yoghurt och juice. Jag tycker det är onödigt att köpa egen frukost med mig för att det blir så mycket dyrare, och jag kan ju inte skippa att äta för då går jag hungrig. Detsamma gäller när man är med kompisar oavsett. Mina kompisar äter allt och jag uppfattas ofta som tråkig om jag säger ”neeeej, kan vi inte köpa kesella och bär istället för en marabou?”. Jag får alltid kommentaren ”men julia din nyttiga jävel. hur farligt är det om du äter lite choklad??” haha. Ibland får jag vika mig, ibland äter jag inte. Det är inte lätt när man är kompisar och alla har olika matvanor! 🙂

  Julia 2011-07-18 15:24:34 http://www.juliadance.blogg.se
  Svara
 • du kan ta med kokta ägg, nötter eller babybell ostar.. de mättar väldigt bra! på restaurang kan du äta en stor och saftig köttbit med sallad eller kyckling/räk/sallad? ta bort det som inte är enligt lchf och be om extra dressing eller något sådant

  ash 2011-07-18 15:06:10
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind