Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MOTIVATIONSTIPS?

Fick in ett motivationstips från en vän och bloggläsare Camilla. Hon tänker alltid…

”Njuter du heller 30 sekunder av en kaka eller varje gång du ser dig i spegeln”.

…varje gång hon är sugen på något sött. Det motiverar henne att låta bli det söta och äta nyttigt!

Nu undrar jag vad ni har för motivationstips att dela med er av? Lägger upp alla era tips och även länkar till era bloggar (om ni vill och har någon).

SÅ KOMMENTERA HÄR NEDAN OCH DELA MED ER AV ERT BÄSTA MOTIVATIONSTIPS!Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Mina motivationshöjare är mina tester som jag gör frekvent för att följa min utveckling.
  Foto – för att se resultat
  Cykeltest – för att mäta min kondition
  Styrketest – För att mäta min styrka
  Kalipermätning – För att följa min fettprocent
  Det är ju bara mina varianter av att mäta av min utveckling. Utvecklingen i sig är det som sen motiverar mig att vilja fortsätta utvecklas. Att VETA (baserat på mätvärden) att jag förbättras genom att vara noga och strikt är det som motiverar mig.

  Hans 2011-07-20 15:32:11 http://hans.shapemeup.se
  Svara
 • Blir lite orolig när jag läser hur din vän Camilla och Matilda som kommenterade ovan tänker för att motivera sig själva. ”Once on your lips, forever on your hips” är ett välkänt citat som många pro anas och ätstörda använder sig av för att motivera till svält snarare än att leva hälsosamt. Kände att jag var tvungen att upplysa om det bara. 🙂 Det var nämligen ett av de citat som motiverade mig mest när jag var som sjukast i ätstörningar.

  Tack för en fin blogg. 🙂

  Jessica 2011-07-18 15:29:56
  Svara
 • jag tänker alltid på mättnadskänslan som kommer efter en eller två choklad-/godisbitar. att det ju aldrig är någon bra mättnadskänsla utan att man bara känner sig orkeslös och ohälsosam på tre sekunder. då vill jag inte ha godis längre 😉

  Jessica 2011-07-17 15:55:34 http://ohsweetmother.spotlife.se
  Svara
 • Jag har alltid små ”quotes” som jag skriver upp ibland på mobilen, i kylen eller på spegeln. Detta är de två som motiverar mig mest!

  ”Once on your lips forever on your hips”
  ”Are you hungry? Or are you just bored..”

  Matilda 2011-07-17 11:46:35
  Svara
 • Jag har ingen blogg men vill tacka för en bra blogg och dela med mig av mitt motivationstips.

  Jag sätter alltid upp en bild på en tränad tjej på kylskåpet då jag blir påmind om varje dag och varje gång jag ska ta mig en godbit att det inte alls är bra för att få min drömkropp. Funkar bra för mig och jag blir även peppad att på att träna när jag ser den varje dag 🙂

  Kram Anna

  anna Sundblad 2011-07-16 16:05:49
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt