Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

STARKA WARGEN

Efter att ha suttit framför datorn och jobbat i några timmar och sedan varit hos farmor och käkat världens godaste kålpudding så började det krypa i benen på mig. Kände att jag var tvungen att röra på mig trots att jag har den sjukaste träningsvärken på länge i baksida- och insidaben från tisdagens träningspass.

DAGENS TRÄNING

– Promenerade/joggade dryga 5 kilometer på 40 minuter.

– Efter det körde jag styrka på hamstring, fötter/vader och triceps.

-Körde även strikta armhävningar från tårna 3*10.

– Avslutade med mitt ”semestermagprogram”.

Efter det blev det en stor portion köttfärssås och sallad och sedan en till 40 minuters promenad med mamma. Nu får det verkligen vara nog för idag. Ska sätta mig ner framför TV:n och strecha ut mina onda muskler. 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Shit vilken stark mage du ser ut att ha! Syns att du börjar få starka armar också! Hur gör du för att bli starkare? Jag tränar och tränar men känner inte att det händer något! 🙁 Tack för en bra blogg! Kram

  ann 2011-07-14 21:36:57
  Svara
  • Svar på anns kommentar.

   Hihi Tack 🙂 ja du jag tränar äter och sover! Nej men det gäller att lägga upp träningen och kosten rätt! Svårt att ge dig råd nu när jag inte har någon aning om hur din kost och träning ser ut nu?

   Ida Warg 2011-07-16 11:05:09
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt