Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HAMSTRING SKADA

Svar på kommentar…

Hej
En liten fråga till dig nästan är expert på det här med sträckningar ;) Jag har en typ två/tre år (vet ej exakt när jag sträckte mig) gammal träckning som jag alltid känner av när jag inte dansar. Det räcker med att jag har upehåll från dansen i en vecka så kommer den tillbaka och det gör verkligen dödsont när jag stretchar. Känns som om hela muskeln (insida lår) ska gå av när jag stretchar. Men så fort jag sätter igång och dansa som vanligt så försvinner smärtan och jag känner inget alls när jag stretchar. Detta är ju lite av ett problem nu i sommar när jag dansar oregelbundet och sträckningen gör ondare än någonsin, kan i princip inte stretch alls pga smärtan.
Så nu till frågan, dels undrar jag vart du gick senast när du hade sträckning i hamstring var det feelgood? och så undrar jag om du tycker jag ska avstå helt från stretch eller om jag ska köra på trots smärta? Vill ju inte vara stel när jag kommer tillbaka efter sommarlovet..

/Johanna


SVAR: Hej Johanna! Haha ja man kan ju säga att jag har haft en del problem med min hamstring och jag har väl testat varenda rehabövning som finns. Om jag var du skulle jag ta det lugnt med all slags träning och stretching innan du fått ett besked om vad det är. Jag besökte hamstringexperten Carl Askling på Feel Good. Genom honom får man komma på röntgen ganska snabbt så han kan ställa en riktig diagnos och ge dig specialövningar för just din sträckning eftersom hamstring består av flera olika muskler. Så mitt råd är att söka upp honom så snart som möjligt och få en diagnos och ta det väldigt lugnt med träning och stretch innan! Lycka till! 🙂 / Ida

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind