Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SVAR PÅ KOMMENTARER

Hej Ida!

Jag har en liten fundering. Jag skulle vilja bränna fett på låren, men det går inte att bara bränna fett på ett ställe va?
Är nämligen normalviktig/smal på resten av kroppen.

ha det fint! :)

SVAR: Hej tjejen! Tyvärr så går det inte att punktförbränna. Alla är vi skapta olika och har en speciell kroppsform! Dock går det att träna benen/rumpan fastare genom styrkeövningar och promenader 🙂 Kram Ida

Hej Ida! Jag undrar, vad äter du när du är riiiiktigt riktigt sugen på något sött och gott, men relativt nyttigt? :)

SVAR: Hej! Det är väldig sällan jag är sugen på bullar, kakor, godis mm. När jag är sötsugen så tar jag mig ett äpple eller annan, frukt eller kanske en smörgås eller fil med musli och bär. Om det är myskväll eller liknande så brukar jag antingen göra fruktsallad med grädde eller så äter jag kvarg med bär eller äpple till. Igår fick jag smaka LCHF-kokostoppar av min kusin som jag ska testa att baka idag eller imorgon. De var jätte goda till kaffet och ska absolut dela med mig av receptet 🙂 Kram Ida

Hej! Vet du något bra men inte allt för dyrt ställe att börja dansa på? Är kulturama ett bra förstaställe? Har rörelsevana.. Vad tipsar du om? Jag vill verkligen börja dansa i höst!!!

SVAR: hej! Det beror lite på vad för dansstil du vill träna? balett? jazz? street? modernt? Tyvärr så är det väldigt dyrt att dansa överallt! Vill du träna street så skulle jag börja på Dans Center Stockholm på söder, jazz/show på Base 23 på Östermalm och vill du träna Balett skulle jag gå till Balettakademien. Kram Ida

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Jaa eller hur 🙂 Ja, absolut, men jag åker till jobbet nu om en liten stund & är där till 9 så jag kan lägga det i våran brevlåda när jag åker!! 😉

  Okej, vad bra 😀 Nej, som tur är inte – är ledig måndag & torsdag iallafall! Så ska vi hitta på nåt kul på måndag? Träna/baka eller nåt kul, stretcha & massera kan vi ju också göra 🙂 PUSS <3

  vicky kusin 2011-07-07 12:12:50 http://victoriaswellness.shapemeup.se
  Svara
 • Roligt att du gillade dem 🙂 Här är receptet, som jag dock inte följde till punkt & pricka utan hällde lite på måfå, haha.. därav resultatet att de blev lite torra 😉 Så prova att följ receptet du så blir de nog underbart goda! Och ha i lite kanel &/eller kardemumma som du föreslog skulle nog göra susen! 🙂

  PS. När på lördag åker du? Jag vill hinna ses innan du åker hem ju! 🙂 PUSSS <3

  http://longlifelchf.blogg.se/2011/may/kokostoppar.html

  vicky kusin 2011-07-07 10:17:26 http://victoriaswellness.shapemeup.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt