Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FEST PÅ G

Det är Bluesfestival i Åmål. Ska iväg och möta alla gamla fina vänner och umgås och ha trevligt! Självklart blir det alkoholfritt för min del 😉 Hörs imorgon!

Bjuder på denna gamla bild från en förfest hos Fia Bluesfesten 2009. Känner ni igen mig?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej
  En liten fråga till dig nästan är expert på det här med sträckningar 😉 Jag har en typ två/tre år (vet ej exakt när jag sträckte mig) gammal träckning som jag alltid känner av när jag inte dansar. Det räcker med att jag har upehåll från dansen i en vecka så kommer den tillbaka och det gör verkligen dödsont när jag stretchar. Känns som om hela muskeln (insida lår) ska gå av när jag stretchar. Men så fort jag sätter igång och dansa som vanligt så försvinner smärtan och jag känner inget alls när jag stretchar. Detta är ju lite av ett problem nu i sommar när jag dansar oregelbundet och sträckningen gör ondare än någonsin, kan i princip inte stretch alls pga smärtan.
  Så nu till frågan, dels undrar jag vart du gick senast när du hade sträckning i hamstring var det feelgood? och så undrar jag om du tycker jag ska avstå helt från stretch eller om jag ska köra på trots smärta? Vill ju inte vara stel när jag kommer tillbaka efter sommarlovet..

  /Johanna

  Johanna 2011-07-07 21:08:25
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind