Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BODY BALANCE

God Morgon!

Igår när jag kom till Åmål åkte jag direkt till gymmet och mötte upp min kusin Victoria. Vi gick på ett pass som heter Body Balance. Det var faktiskt riktigt bra!

Först var det en del med Tai chi och yoga. Det var tempo och pulshöjande och jobbigare än vad jag tänkt! Efter det var det sryrka för bålen och sedan stretch. Passet avslutades med en lång avslappning/meditation. Somnade som en stock men kände mig utvilad och skön efteråt! Body balance rekommenderar jag absolut och går jag gärna på igen! 🙂

Efter träningen följde jag med hem till mina kusiner där vi lagade en dundersallad. Stekte upp kyckling med massa chili, räkor, bacon, fetaost, avokado, soltorkade tomater och en blandsallad! Hur gott som helst!

Kusinerna…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  Andrea Brodin
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind