Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SOVMORGON

God Morgon sötnosar!

Blev sovmorgon idag då jag var helt utmattad! Skönt! Idag står möte och dansträning på schemat! Har knappt dansat något sedan jag slutade skolan och känner nu ett enormt dansbehov! Har fortfarande ångest över att jag missade alla klasser med Subjazz pga. olika själ! Nu är jag ledig och har fått in pengar så nu jävlar tänker jag dansa! 🙂 Blir balett och jazz i eftermiddag!

Men nu först blir det en stor portion med gröt och laktosfrikeso med äpple och kanel. 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hejsan!

  Har en liten fråga om kost och träning. Efter att jag har tränat så äter jag oftast en fil tallrik med rågflingor eller havregryn, lite kanel, proteinpulver och hallonsylt. Händer också att det blir både kokta och stekta ägg. Men oftast efter alla måltider och även efter att jag har druckit så känner jag mig uppblåst och tung. Händer det att du känner på samma sätt?? Finns det några botemedel mot detta??

  Tack på förhand
  Ellenor

  Ellenor 2011-07-05 00:09:55
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman