Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ÅNGEST AV ATT MISSA TRÄNING?

Svar på kommentar…

hej ida..måste bara fråga, måste du träna varje dag? får du ångest om du ej gör det? sen en annan fråga, skulle du kunna skriva exakt vad du äter ungefär en vanlig dag? Och hur många ggr per dag? Jag tränar själv nästan varje dag men äter inte så mkt o så ofta som jag egentligen borde :S

 
SVAR: Hej! Nej jag får inte ångest om jag hoppar över träningen 1 dag, inte 2 dagar heller! Hoppar jag över träningen och tar en vilodag eller 2 så är det för att jag känner att min kropp behöver det! Men jag  blir väldigt rastlös och irriterad om jag varit utan träning för många dagar! Det blir liksom för mycket energi som samlas som jag inte vet vart jag ska göra av 🙂 Förr så fick jag ångest av att missa ett träningspass och om man känner så så tycker jag man ska stanna upp och tänka efter eftersom man då börjar komma in i farliga banor!
En vanlig mattdag ser ungefär ut så här:
Frukost: havregrynsgröt och 2 ägg.
Mellis: kaffe + 1 frukt
Lunch: Tex. pastasallad med kyckling.
Mellis: Keso med banan.
Middag: Tex. lax med wook.
Kvällsmat: yoghurt eller kesella med frukt eller bär och frön.
Om jag tränar så brukar jag också få i mig någon form av återhämtningsmål 🙂
Äter minst 6 gånger om dagen + 1 mål för varje träningspass.
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej igen Ida! 😀 Tycker verkligen din blogg är rolig at läsa och inspirerande, jag dansar själv ganska mycket både i skolan och på fritiden och är även ute och springer ganska mycket. Jag efterlyser nu ett inlägg om bra tips av sportbh som inte är alls för dyrt och som håller brösten på plats. Jag har nämligen komplex över min bröst och tycket dom skumpar och är i vägen mest hela tiden. Kan man träna brösten fastare? Och vad kan man göra för att få dom det och kanske till och med mindre? Har skrivit och frågat tidigare så tänkte påminna dig ifall du glömt bort! 😀 Kram Natalie

    Natalie 2011-07-03 19:09:35
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind