Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SIZE ZERO ÄR UTE

Svar på kommentar…

Hej Ida! Jag bulkar just nu för att gå upp i både fett och muskler, har nämligen för låg fettprocent!
Jag undrar hur du gjorde när du hade för låg fettprocent och hur mkt kolhydrater du åt om dagen ungefär (i gram)? Jag äter väldigt mkt kolhyhdrater, vilket jag blev rekomenderad, ca 350-420g/dag samt tränar 4 ggr/vecka styrketräning.
Mitt ”problem” är att jag känner mig skitfet, speciellt runt magen, det dallrar jättemkt vilket det inte gjorde för bara nån vecka sen… det känns jättejobbigt psykiskt och man vill liksom inte äta alla kolhydrater men gör det bara för man vill få upp fettprocenten ändå… äter ca 2g fullvärdigt protein/kroppsvikt samt ca 0.9-1g fett/kroppsvikt om dagen också. Snälla hjälp mig vill inte bli FET haha :( kram!

SVAR: Hej! Svara på denna kommentaren eftersom jag tycker detta är väldigt viktigt att ta upp. Jag förstår precis hur du känner men vill varna dig! Att räkna gram kolhydrater och proteiner är något jag aldrig gjort och det är något jag tycker man ska passsa sig för, speciellt om man har eller har haft en ätstörning!

När jag hade för låg fettprocent så ökade jag mitt fett och kolhydratsintag. Jag åt kanske 8 mål om dagen (3 stora och resten mellanmål). Alla målen innehöll kolhydrater, protein och fett. Jag käkade mycket naturella nöttter och avokado och fullkornsbröd. Men som sagt så har jag ingen aning om hur många gram hit och dit utan jag öste på med mat och käkade tills jag var mätt och såg alltid till att äta mat innan jag blev hungrig!

Det är ovant att få mer fett på kroppen och det känns läskigt i början men man måste vänja sig och tycka om sig själv! Jag trivs mycket bättre med min kropp nu då jag väger 5 kg mer. Jag ser mycket mer tränad och stark ut nu än vad jag gjorde då eftersom att jag bara var smal (skinn och ben) innan och byggde inga muskler då jag inte fick i mig tillräckligt med kolhydrater!

Lycka till och fråga mer om det är något du undrar, men passa dig för att börja väga och räkna maten! Ät och njut 🙂

Kram Ida

Utan kolhydrater…


Med kolhydrater…


Size 0 är såå 2010, nu är det starka tjejer som gäller 😉


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Ida du är så grym!! Älskar dig och din blogg och du är så peppande och du svarar alltid så bra på frågor som du får! 🙂

  All lycka till dig! 😀

  Jenna 2011-07-01 23:03:28
  Svara
 • Man får passa på att ta vara på de få soltimmar/ vilotimmar som man bjussas på 😉 Haha.

  Ja de är sjukt irriterande. Viljan finns men kroppen säger tvärt nej. Jag är både björk och gräs allergiker så jag kan inte träna ute mellan april och sep i princip vilket är otroligt irriterande. Vad är bättre än en skön och jobbig springtur? Måste försöka hitta något som hjälper för de är inte kul att vara så begränsad! Skönt i alla fall att du klarade dig bra den här våren 🙂 Ta hand om dig! 🙂 KRAM

  camilla 2011-07-01 14:18:38 http://camillasskor.tumblr.com
  Svara
  • Svar på camillas kommentar.

   ja det har du rätt i 😉 Å både och din stackare! FY! Allergi borde förbjudas! Ja säg till om du hittar det magiska botemedlet mot allergi! 🙂 Kramar på dig

   Ida Warg 2011-07-01 23:57:07
   Svara
 • Ps. Size 0 är sjukt fult. Vältränade tjejer har alltid varit mycket snyggare 🙂

  camilla 2011-07-01 13:32:00 http://camillasskor.tumblr.com
  Svara
 • Hej Ida! Hoppas allt är super bra med dig och att du tar dig lite välförtjänt vila snart! (De är faktiskt viktigare än du tror ;)) Har sett att du börjat jogga/springa kanske jag ska säga, haha. Hur går de för dig och astman då? Jag kan i princip inte springa alls nu och de känns gööör jobbigt. Ska springa midnattsloppet 27 augusti och lidingöloppet (tjej) den 25 sep och vill gärna bygga på kondisen. Men springer jag nu så måste de gå extremt långsamt för annars går pulsen upp super fort och jag får jätte svårt att andas… Tips?? 🙂 KRAM!!!!

  camilla 2011-07-01 13:31:15 http://camillasskor.tumblr.com
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt