Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MIDDAG PÅ BALKONGEN

Puh har nog aldrig bärt så här mycket någonsin som jag gjort denna veckan under flytten! Är helt slut!

Jag och hjärtat har varit på Ikea idag och hadlat nödvändiga grejer. Bäst av allt var den söta lilla utemöbeln till balkongen. Det blev hur mysigt som helst och vi har precis avnjutit vår första middag ute på balkongen.

Det blev en kycklingsallad med fullkornspasta. Hur gott som helst! Känns som att maten alltid blir mycket godare när man får äta den ute.

Tycker inte ni det också? Varför är det så för?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Ja det är väl så. Men det känns som att man kommer in om man söker igen och igen och igen för då vill man det verkligen. Och ska jag gå en förberedande linje blir det så mycket pengar i slutändan. Dessutom har jag inte sökt någon och nu är det väl försent, förutom BA i Umeå men där har jag ingen lust att gå. Jag tar klasser i Göteborg och funderar på att fortsätta med det eftersom jag måste jobba på dagen för att tjäna pengar. Det är väl mina planer i höst. Allt jag vill är att dansa men jag måste skaffa pengar först känner jag. Kram! <3

    julia 2011-07-01 23:32:58 http://www.juliadance.blogg.se
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind