Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NYTTIG TONFISKSALLAD

Sitter på balkongen och njurars av den nyttigaste salladen jag tillagat på länge! Massa protein och knappt några kolhydrater.

IDAS TONFISKSALLAD.
1 burk tonfiskfilebitar i vatten, 1/2 avocado, gröna ärtor, röd paprika, tomat, gurka, rödkål, babyspenat och lite riven parmensanost.

Till dressing har jag balsamvinäger.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Ida! Jag bulkar just nu för att gå upp i både fett och muskler, har nämligen för låg fettprocent!
  Jag undrar hur du gjorde när du hade för låg fettprocent och hur mkt kolhydrater du åt om dagen ungefär (i gram)? Jag äter väldigt mkt kolhyhdrater, vilket jag blev rekomenderad, ca 350-420g/dag samt tränar 4 ggr/vecka styrketräning.
  Mitt ”problem” är att jag känner mig skitfet, speciellt runt magen, det dallrar jättemkt vilket det inte gjorde för bara nån vecka sen… det känns jättejobbigt psykiskt och man vill liksom inte äta alla kolhydrater men gör det bara för man vill få upp fettprocenten ändå… äter ca 2g fullvärdigt protein/kroppsvikt samt ca 0.9-1g fett/kroppsvikt om dagen också. Snälla hjälp mig vill inte bli FET haha 🙁 kram!

  matilda 2011-06-30 22:12:24
  Svara
 • Den därSka Jag testa att laga! Vad gott!

  Sa 2011-06-30 10:33:49
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt