Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HITTA MOTIVATIONEN

Svar på kommentar…

Om man tycker att det är grymt tråkigt att vara ute och springa men gärna vill gå ut endå, hur ska man börja känna motivationen och vad är bäst att äta innan en träning för bästa resultat( utom gröt). Jag vill även gå ner några kilo i vikt men vill inte banta eftersom jag är så pass ung endå, jag äter inte överdrivet mycket godis och tränar 4-5 gånger i veckan, snälla hur ska jag göra, jag har mycket fett på både mage och lår. Tacksam för svar!

SVAR: jag har också alltid hatat att springa men har börjat gilla det mer och mer, speciellt att ta sig en tur ute en härlig sommarkväll! Det är alltid jobbig innan man kommit iväg men jag bruka bara bestämma mig, och sedan ta med iphonen och lyssna på bra musik eller prata i telefon så flyger tiden iväg! har också köpt fina träningskläder och springskor och då känns det mycket roligare att gå ut och springa om man känner sig snygg 🙂

Innan träningen tycker jag bäst om att äta något Torrt och lätt för annars blir jag så tung i magen! Personligen så gillar jag bäst att fylla på med kolhydrater och äta fullkornssmörgås, knäckebröd eller banan innan träningen, men vill man tappa några kilon och undvika kolhydrater skulle jag satsa på att käka keso eller kvarg med bär innan eller ägg. Kram Ida

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind