Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NYTTIG MAT UTOMLANDS?

Svar på kommentar…

Hej Ida!
Skulle VERKLIGEN behöva lite tips från dig.. Jag äter bra och nyttigt, tränar 5-6 ggr i veckan på gym. Men om ett par veckor flyttar jag till Spanien på obstämd tid och jag har verkligen panik inför hur jag ska kunna hålla formen och leva hälsosamt där. Vi kommer antagligen festa väldigt mycket, jag kommer inte ha tillgång till gym men däremot finns det en pool där jag har tänkt simma. Men det jag oroar mig mest för är kosten, vad jag har sett är utbudet av nyttig mat inte så bra. Kesella är väl inte ens att tänka på, får väl leva på ägg eller något…
Har du några tips på hur jag kan träna och äta? Skulle verkligen uppskatta lite råd!
:)

SVAR: Hej! Härligt att höra att du äter och tränar bra! Om jag hade varit du och vill hålla formen under en sådan period hade jag satsat på att försöka äta så mycket kött och grönsaker som möjligt och dra ner på kolhydrater som pasta, ris, potatis mm. (du kommer ju få i dig en hel del kolhydrater i alkoholen). Ägg, kyckling, fisk, kött, grönsaker mm finns det absolut att köpa. Finns säkerligen havregryn också så du kan börja dagen med att få i díg bra kolhydrater genom gröt! Gå och simma mycket och försök dricka så lite alkohol som möjligt 😉 Då ska du nog hålla formen! Ha så roligt i Spanien! Kram Ida

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt