Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NYTTIG SNABBLUNCH

Något av det absolut godaste jag vet och som jag skulle kunna leva på är färskt stenugnsbakat valnötsbröd på råg. Matorgasm! Efter undervisningen tog jag mig en långpromenad hem och köpte med mig en valnötsfralla från mitt favorit bageri på vägen. Perfekt lunch nu under flytten då det varken finns bestick, grytor, tallrikar eller kryddor tillgängliga! Köpte även en keso och en banan som jag skulle ha till lunch men som jag någonstans på vägen lyckats tappa 😀 Haha förstår inte hur jag lyckades? Snacka om tankspridd! Tur att det fanns en burk kvarg och ett äpple kvar hemma 🙂

DAGENS LUNCH: Stenugnsbakat valnötsbröd med creamcheese och avokado som serveras tillsammans med kvarg, skivat äpple och kanel. Vilken delikatess! 😀 I alla fall godaste och nyttigaste snabblunchen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Ida!

  Tack för en bra blogg. Har en liten fråga bara.

  Det är så här att jag är allergisk mot grönsaker och vissa frukter. Jag tränar väldigt mycket och vill äta bra och nyttig mat. Men med mina problem blir det väldigt svårt. Hur ska jag göra för att få en bra kost? Har du något tips?

  Skulle bli väldigt tacksam för svar !

  Kram

  anna 2011-06-28 12:27:30
  Svara
 • När du äter kvarg, äter du hela burken på en gång då? 🙂

  Angelica 2011-06-27 21:41:06
  Svara
  • Svar på Angelicas kommentar.

   Haha ja du det är olika. Oftast äter jag 1 hel burk ibland blir det en halv och ibland blir det 2 burkar 😉 jag är en hungrig tjej!

   Ida Warg 2011-06-29 00:06:45
   Svara
 • dina bilder på det du äter ser alltid så jäkla oemotståndliga ut, haha. Tycker det är kul när du visar & tipsar om måltider & även berättar lite personliga grejer utöver träningen om dig 🙂 ha en fin kväll!

  Lizette 2011-06-27 21:37:15
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt