Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FLYTTRÄNING

God Morgon!

Sitter och äter min frukost i ett hav av flyttlådor! Min pojkvän ska flytta till ny lägenhet så idag är det flytt som är dagens träning! Det är ingen lek att bära alla lådor och möbler inte 😀

Men innan jag börjar hjälpa till med flytten så ska jag iväg och undervisa på dansläger på The Voice Streetdance School. DISCOTIMES 🙂 Är du i närheten av Fridhemsplan så Välkommen förbi! 🙂

Här är en bild på mig från midsommar. Varannan vatten, varannan kaffe 😀

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Ida!
  Måste bara skriva att du är så sjukt SNYGG och att jag älskar ditt sätt att skriva på och hur du har lagt upp innehållet i din blogg 🙂

  Tänkte höra med dig vad du tycker om olika slags proteiner. Jag tränar ungefär 5 gånger i veckan på gym (kondition och styrka) och kör några powerwalks/löpturer utöver det. Jag är allergisk mot mjölkprotein (alltså inte laktosen) vilket innebär att jag inte kan få i mig protein i form av till exempel whey, keso eller kesella som du lovprisar. Jag försöker få i mig protein från tonfisk, ägg osv. Äter även mycket sojaprodukter: Alpro soja naturell, Go Green sojamjölk… Men min fråga till dig är: om jag ska köpa ett protein i pulverform att göra till exempel shakes med, vilket är bäst att köra på då? Har tidigare testat hampaprotein men vet inte riktigt vad som är bäst? Har aldrig riktigt kommit underfund med vad de olika proteinerna ger och sådär. Är det bäst att köpa ett så kallat fullvärdigt, utan några tillsatser (vilka är fördelarna med detta?) Mitt mål är inte att gå upp i vikt, utan att hålla mig slimmad, jobba på konturer och bygga en del muskler.

  Tack för att du skriver som du gör, underbar blogg! 🙂

  Linnéa 2011-06-27 17:34:47
  Svara
 • Hej! Har läst din blogg länge och jag måste bara ge dig beröm för en riktigt riktigt bra träningsblogg!! Den absolut bästa enligt mig! Och du verkar vara en så jordnära, trevlig och snäll tjej 🙂

  louise 2011-06-27 10:26:30
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt