Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MAGRUTOR

God Morgon!

Sitter uppe och äter frukost och laddar för träning. Idag var jag lat och blandade ihop en proteinshake till frukost, av 1 skopa protein, 1dl havregryn, 1 dl rågflingor och lättmjölk. Nu ska jag byta om och ge mig iväg till gymmet! Har inte bestämt vad jag ska köra ännu men någon form av kondition och mage kommer det bli! Måste jobba på rutorna nu när det är badsäsong ju 😀

Styrka + proteinrikmat + konditionsträning =

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Ja, jag hade en riktigt mysig midsommar hos mormor & morfar 😀 Blev aldrig någon utgång, men det gör inte så mycket för jag var ute förra helgen!
  Åh, det låter bra men från den 7e & framåt jobbar jag ganska så jättemycket ja.. Hoppas vi ändå hinner ses! Tror jag är ledig den 11 & 14e & någon mer dag där iaf 🙂

  Ja men precis, jag vet! :O Haha, ja samma här, kommer bli tufft men jag älskar fet/proteinrik mat också faktiskt har jag kommit fram till så det ska nog gå så fint så.. Frågan är exakt hur strikt man ska vara me kolhydraterna, vad tror du om det? ;O Haha, precis, kaffe is the shit!

  Ha det så bra nu, hoppas allt går bra med flytten & så! PUSSSS

  vicky kusin 2011-06-26 14:33:48 http://victoriaswellness.shapemeup.se
  Svara
  • Svar på vicky kusins kommentar.

   Åh men mysiga midsommrar är bäst 🙂 Ja hoppas vi kan ses ändå lite! När slutar du på dagarna! Vi måste ju plugga och prata kost, hälsa och anatomi ju 😀 jag vet inte hur strikta vi ska vara! man får inte äta frukt va? Det kommer bli jobbigt! Får man äta bär? Fil? Mjölk? PUSSS på dig kusin

   Ida Warg 2011-06-27 16:09:15
   Svara
 • går man ner i vikt av protinpulver, om jag tex byter min kvarg mot pulver går jag ner då? 🙂

  johanna 2011-06-26 14:10:43
  Svara
  • Svar på johannas kommentar.

   Oj det går inte att svara på eftersom jag inte vet hur din andra kost ser ut? Om du tar pulver istället för kvarg så kanske du inte blir lika mätt och äter något mer så det är omöjligt att svara på! Men både kvarg och protein pulver är bra 🙂 Se till att välja ett med 100% prottein 🙂

   Ida Warg 2011-06-27 16:10:35
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt