Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VÄRLDENS BÄSTA FLICKVÄN

Det blev tillslut en 40 minuters springtur ute i det fantastiska vädret 🙂 HÄRLIGT! Efter det har jag hjälp min pojkvän att städa ur hans förråd eftersom han ska flytta till en ny lägenhet nu på måndag. Lagade sedan en god middag till oss båda och diskade undan och nu står jag och packar ner hela köket i flyttlådor. Tror jag borde få pris som världens bästa flickvän idag! Haha!


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Om man tycker att det är grymt tråkigt att vara ute och springa men gärna vill gå ut endå, hur ska man börja känna motivationen och vad är bäst att äta innan en träning för bästa resultat( utom gröt). Jag vill även gå ner några kilo i vikt men vill inte banta eftersom jag är så pass ung endå, jag äter inte överdrivet mycket godis och tränar 4-5 gånger i veckan, snälla hur ska jag göra, jag har mycket fett på både mage och lår. Tacksam för svar!

  emilia 2011-06-28 22:10:25
  Svara
 • Haha, du är söt du, blomflicka 🙂 puss

  Emma 2011-06-26 20:22:34
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hihi Emmis <3 Hur mår du? Är du hemma i åmål något i sommar?

   Ida Warg 2011-06-26 21:11:11
   Svara
   • Svar på Ida Wargs kommentar.

    Jag mår fint, första riktiga semestern började idag – 5 veckor 🙂 inte fel inte. Jag har allt tänkt vara i Åmål en del, komma bort och vara i naturen och så. Du då vännen?

    Emma 2011-06-27 15:43:22
    Svara
    • Svar på Emmas kommentar.

     ja jag förstår vad du menar! Längtar efter Dalslands skogar mer än någonsin nu! Ska försöka komma iväg 4 juli och stanna ett tag! Vore kul att ses och ta oss en promenad och kafferep och prata lite 🙂 Emma om inte jag minns fel så har du fyllt 25 nyligen va? GRATTTTIS på dig i efterskott! 🙂 Puss

     Ida Warg 2011-06-27 15:54:43
     Svara
     • Svar på Ida Wargs kommentar.

      Eller hur, man blir lite trött på betongdjungeln efter ett tag 😉 Ja men det stämmer nog överens med det jag tänkt typ. Försöker att inte planera så mkt och ta det som det kommer! Men absolut, det tycker jag vi ska!! Vill höra om hur du har det nu ju! Åh tack hjärtat, det stämmer. Nu är man vuxen på riktigt.. huuu! hur länge stannar du i åmål då tror du? 😉 puss

      emma 2011-06-27 16:35:48
      Svara
      • Svar på emmas kommentar.

       Hihi ja nu Emma börjar vuxenlivet 😉 jag kommer vara där en kortis nästa vecka 5-7 och sedan ska jagiväg på bröllop i Småland och sedan har jag planerat att komma tillbaka igen och stanna kanske en vecka 🙂 vilka datum är du i dalslansskogar? 🙂 pusssss

       Ida Warg 2011-06-29 00:04:34
       Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt