Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MIDSOMMAR NÄRMAR SIG

God Morgon!

Nu märks det att midsommar börjar närma sig, det spöregnar! Haha jag har nog aldrig varit med om en midsommar med strålande sol, i alla fall inte i Sverige! Någon av er som varit det?!

Fast förra året hade jag en fantastisk midsommar med strålande sol och böljande värme! Då befann jag mig i Paris tillsammans med Natasha och firade midsommarkvällen med en kopp Chaite framför eiffeltornet! Bästa midsommaren hittills, men jag tror att denna midsommaren kommer bli riktigt trevlig också 🙂 Jag och min pojkvän ska åka till Linköping ikväll tillsammans med Natasha och hennes pojkvän! Ikväll blir det mys och imorgon fest 🙂

Tasha och jag i Paris.

En sak som jag inte gillar med midsommar är maten! Sill och potatis är ingen höjdare! Någon som har ett godare tips på ”midsommarmat”? Skulle bli supergald 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Själv ska jag baka ett par pajer med fullkornsbotten!
  Köttfärspaj är enligt mig bäst eftersom man slipper den tråkiga äggfyllningen!
  Du gillar väl lax också? Sallad med sweetchilmarinerad lax eller liknande är supergott! Hoppas du kommer på något kul!

  Lisa 2011-06-23 13:58:03
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Tack så mycket för tipset! Det blev faktiskt lax med någon ingefärsröra och sedan massa ägg 😀 Gott faktiskt!

   Ida Warg 2011-06-25 23:38:22
   Svara
 • Hej Ida!
  Det här är ju en kost och träningsblogg så jag hoppas du kan svara på min fråga. Jag har tänkt att testa en mjölkfri diet, eller utan mejeriprodukter överhuvudtaget då jag hört att detta kan hjälpa mot dålig hy.
  Det svåraste är att komma på en bra frukost, då jag brukar äta havregrynsgröt med mjölk eller yoghurt med müsli. Räknas ägg som en mejeriprodukt? Jag antar att jag även måste utesluta keso:(
  Tacksam för tips!
  Sen undrar jag även om du har hört nåt om kosttillskott av vitamin b5.

  Sofia 2011-06-23 11:29:19
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Ja keso måste du då utesluta men du kan ju köpa havremjölk eller sojamjölk till gröten. Finns även sojayoghurt som är supergod som du kan ha till muslin:) Ägg är inte en mejeriprodukt så omelett är ju perfekt då 🙂 Du måste berätta hur det gick sedan om hyn blev bättre? Kram Ida

   Ida Warg 2011-06-25 23:41:14
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt