Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PERSONAL TRAINING SCHOOL

Har haft en mycket bra dag idag! Började med att besöka skolan jag ska gå på i höst! Ni som gissade på vad jag skulle börja plugga gissade helt rätt 🙂

Har nämligen fått reda på att jag kommit in och fått den allra sista platsen till höstens utbildning till Personlig tränare på Personal Training School! Jag är helt överlycklig fast lite rädd samtidigt! Efter alla dessa år med bara dansande och tränande ska jag nu sätta mig i skolbänken igen och plugga! HJÄLP!

Men jag fick en mycket bra känsla när jag var på skolan idag! Fick även hälsa på några lärare och jag är helt säker på att jag kommer få den bästa hjälpen! 🙂 Längtar till hösten nu! Wiii vad glad jag är!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind