Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EXCITED :)

Har precis varit och kollat på den nya skolan jag ska gå på i höst! Wiiii vad jag längtar! Så himla förväntansfull! 🙂 berättar mer om det ikväll när jag kommer hem!

Nu sitter jag på tåget på väg till danslägret jag ska undervisa på! Idag ska vi filma in alla danser som tjejerna sedan ska få kolla på imorgon på lunchen! Att se sig själv dansa på film är väldigt bra och utvecklande! Mycket bra tips till alla er dansglada läsare där ute 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!hittade din blogg nyss! Verkar vara jättebra,eftersom jag dansar väldigt mycket:) Jag kommer ihåg dig skarpt från floorfiller och ville verkligen att du skulle vinna,synd att du inte gjorde det! Kommer ihåg daddy cool som du och Sean banan dansade:D haha älskar den! Tänkte fråga dig en sak? Kan inte du ha ett dansläger eller något? Eller kanske en workshop i Västerås någon gång efter sommaren?:)
  Förresten är jättefin:) Kram,checka in min blogg om du vill se vem jag är eller ta en närmare titt på min dans och så kan du gå in på kategorier dans:)

  Elisa 2011-06-22 19:22:48 http://justelisa.devote.se
  Svara
  • Svar på Elisas kommentar.

   Tack så mycket 🙂 Jag undervisar på flera dansläger i sommar! Nu näste vecka är jag lärare på The Voice Streetdance school i sthlm. Om du vill att jag ska komma till v-ås så säg det till dina lärare så får de höra av sig om de är intresserade 🙂 KRam ida

   Ida Warg 2011-06-25 23:48:07
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt